Untitled Document

Превентивни прегледи у мају

Ел. пошта Штампа

Одлуком Министарства здравља Републике Србије, мајски превентивни прегледи становништва у Клиничком центру Крагујевац, обављаће се у недељу, 26. маја 2019. године, у периоду од 08:00 до 16:00 часова, по следећем распореду:

  • Превентивни ултразвучни прегледи абдомена обављаће се у Служби за радиолошку дијагностику Клиничког центра Крагујевац и у Дому здравља Крагујевац у Служби за специјалистичко - консултативну делатност, у улици Змај Јовина бб.
  • Превентивни ендокринолошки прегледи са узорковањем хормона штитасте жлезде, биће обављани у просторијама Поликлиничке службе Клинике за интерну медицину Клиничког центра Крагујевац.
  • Превентивни офталмолошки прегледи обављаће се у амбулантама Клинике за офталмологију Клиничког центра Крагујевац и у Дому здравља Крагујевац у Служби за специјалистичко - консултативну делатност, у улици Змај Јовина бб.
  • Превентивни интернистички прегледи - ЕКГ, мерење тензије и гликемије, биће обављани у просторијама Поликлиничке службе Клинике за интерну медицину Клиничког центра Крагујевац и у Дому здравља Крагујевац у Служби за специјалистичко- консултативну делатност, у улици Змај Јовина бб.