Untitled Document

Октобарски здравствени дани 2011. у Крагујевцу

Ел. пошта Штампа

Октобарски здравствени дани се традиционално, организују у Крагујевцу са циљем окупљања чланова Српског лекарског друштва и других здравствених радника ради унапређења знања, вештина и ставова у складу са савременим стремљењима у медицини.

Основна тема овогодишњих, по 36. пут организованих дана, је: Дијагноза и терапија заснована на доказима из валидних клиничких студија и систематских прегледа.

Ове године, традиционални Октобарски здравствени дани акредитују се код Здравственог савета Србије као конгрес. Зато позивамо лекаре, фармацеуте, стоматологе, биохемичаре, медицинске и здравствене техничаре и студенте биомедицинских наука да путем презентације сопствених оригиналних резултата активно учествују на предстојећем конгресу.

Радови се достављају организационом одбору у форми сажетка - апстракта (на српском језику) са назнаком начина излагања (усмено или као постер) и занимања носиоца рада.

Радови се достављају поштом или електронском поштом, најкасније до 31.08.2011. године.

Детаљне информације о програму предавања, начину достављања стручних презентација за предстојећи конгрес и осталим организационим детаљима, можете преузети овде.